Pohjois-Suomen suurin huutokauppa Nappaa.fi tulossa – nyt mukana myös Lappi

Jo kuudetta kertaa järjestettävä verkkohuutokauppa laajenee nyt Oulun markkina-alueen lisäksi Lappiin. Laajenemisen myötä mukana olevat yritykset saavat paljon kattavampaa näkyvyyttä, esimerkiksi huutokaupan katalogi jaetaan jo 200 000 talouteen.

Viime syksyn Nappaa.fi-verkkohuutokauppassa päästiin huikeisiin ennätyslukemiin:

  • Mukana oli yli 100 yritystä
  • Huudettavia tuotteita oli yli 800
  • Reilu 40-sivuinen katalogi jaettiin lähes 140 000 talouteen Oulun markkina-alueella  Tutustu viime syksyn 44-sivuiseen katalogiin.
  • Huutokaupassa tehtiin enemmän tarjouksia kuin koskaan aiemmin

Yrittäjä! Lähde mukaan kevään huutokauppaan.

Haluatko saada ilmaista näkyvyyttä koko Pohjois-Suomen laajuisesti sekä vapaavalintaista mediatilaa tuotteitasi tai palveluitasi vastaan? Nappaa.fi on kuin vaihtokauppaa – valitse tuotteitasi meille huutokaupattavaksi ja saat meiltä tuotteidesi arvoa vastaan mediatilaa. Lisäksi saat huutokaupan omassa mainonnassa reilusti täysin ilmaista näkyvyyttä sekä yrityksellesi että tuotteillesi – printissä, verkossa ja somessa.

Osallistuminen on yrityksille täysin veloituksetonta ja riskitöntä – jos tuotteesi eivät mene kaupaksi, kauppa ”raukeaa” eikä velvoita sinua mihinkään. Kevään huutokauppa pärähtää käyntiin toukokuussa 14.-21.5.2019 ja yrityksillä on aikaa ilmoittautua mukaan 26.4. asti.

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on ainutlaatuinen ja helppo markkinointikonsepti, joka lisää asiakasvirtaa liikkeeseesi ja tuo yrityksellesi runsaasti ilmaista näkyvyyttä koko Pohjois-Suomessa.

Tartu mahdollisuuteen tuoda esille paras mitä yrityksellänne on tarjota, täysin riskittä ja veloituksetta.

Kun tuotteesi on huudettu, saat tuotteen bruttohinnan edestä mainostilaa Kaleva Median mediatiloista*. Huutamattomat tuotteet raukeavat.

Autamme yritystä tavoittamaan monipuolisesti oikeasti potentiaalisia asiakkaita Nappaa.fi:n avulla – helposti, veloituksetta ja tuloksellisesti.

Nappasiko? Kerromme mielellämme lisää.

Kaleva Media, Palvelupiste
mediamyynti@kaleva.fi
08 5377 180