Mainosta blogisisältöisellä sivulla

Mainosta blogisisältöisellä sivulla Lounais-Lapissa tai Uusi Rovaniemessä!

Tarjoamme uutta sisältöä lukijoille Suomen suosituimmista blogeista ja ainutlaatuisen mainosmahdollisuuden mainostajille.
Lounais-Lappi ja Uusi Rovaniemi tarjoaa uutta sisältöä lukijoille Suomen suosituimmista blogeista ja ainutlaatuisen mainosmahdollisuuden mainostajille. Sivu julkaistaan joko ke tai la kullakin viikolla. Sivu sisältää blogisisältöjen nostoja Indiedays.com, Lifie.fi ja Foodlover.fi -sivustoilta. Blogien eli juttujen aiheet ovat muotiin, kauneuteen, sisustukseen, hyvinvointiin, ruokaan tai omaan elämään liittyviä. Tavoitat tämän sivun mainonnalla ennen kaikkea nuoret ja aikuisetnaiset, jotka ovat näiden blogisisältöjen kuluttajia.

 

Lue lisää Uusi Rovaniemi (pdf)

Lue lisää Lounais-Lappi (pdf)

Lapin Kansan Palvelupiste
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi