Lapin Kansa: Kevät-Helmi 13.3.

Ole mukana lukijoiden keväässä!

Kevät-Helmi tarjoaa lukijoille perusteellisen katsauksen Pohjois-Suomen tapahtumiin, juttuja kevään riennoista ja ihmisistä, jotka tarjoavat elämyksiä muille ihmisille.

Kevät-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti, joka tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen kevään tapahtumiin ja tekemiseen, juttuja ja vinkkejä harrastuksista ja trendeistä sekä tarinoita ihmisistä, elämyksistä ja hyvästä arjesta.

Liite jaetaan tilaajatalouksien lisäksi peittojakeluna Meri-Lapin ja Rovaniemen alueella. Lisäksi se on telinejaossa alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä koko kevään ajan. Painosmäärä on 71 000 kpl.

Ostaessasi näkyvyyden kerralla kaikkiin neljään Helmi-liitteeseen, saat -15% mainosedun!

Lue lisää myyntikirjeestä (pdf)

 

Lapin Kansan Palvelupiste
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi