Kaleva: Kevät-Helmi 13.3.

Ole mukana lukijoiden keväässä!

Kevät-Helmi tarjoaa lukijoille perusteellisen katsauksen Pohjois-Suomen tapahtumiin, juttuja kevään riennoista ja ihmisistä, jotka tarjoavat elämyksiä muille ihmisille.

Kevät-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti, joka tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen kevään tapahtumiin ja tekemiseen, juttuja ja vinkkejä harrastuksista ja trendeistä sekä tarinoita ihmisistä, elämyksistä ja hyvästä arjesta.

Liite jaetaan tilaajatalouksien lisäksi lähes kaikkiin Oulun ja lähikuntien kotitalouksiin. Lisäksi se on telinejaossa alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä koko kevään ajan. Painosmäärä on 130 000 kpl.

Ostaessasi näkyvyyden kerralla kaikkiin neljään Helmi-liitteeseen, saat -15% mainosedun!

Lue lisää myyntikirjeestä (pdf)

Kalevan Palvelupiste
08 5377 180
mediamyynti@kaleva.fi