Tornion seurakunnan ja Lounais-Lapin yhteistyö toi uuden väylän palvella seurakuntalaisia

Tornion seurakunta otti viestintäkanavakseen Lounais-Lapin syksystä 2017 alkaen.

– Seurakunta haluaa olla ajassa mukana ja siellä, missä ihmiset ovat. Yhteistyön avulla voimme palvella seurakuntalaisia ja tehdä sanomaamme selväksi laajalle alueelle, toteaa Tornion seurakunnan vt. kirkkoherra Tero Saapunki.

Seurakunnan uutisilla, tarinoilla ja tiedotteilla on oma kanavansa Lounaislappi.fissä, jonka lisäksi torniolaiset tavoitetaan myös painetussa Lounais-Lapissa. Omaan kanavaan tuotetaan viikoittain uutta sisältöä seurakunnan toimesta sekä yhdessä Lapin Kansan sisällöntuottajien kanssa. Yhteistyöhön on sisältänyt muun muassa kauneimpien joululaulujen livestreamaus Alatornion kirkosta.

 

Sinullekin menestystarina? Ota yhteyttä!

Kerro meille mainonnan tavoitteesi (tai määritellään se yhdessä) sekä budjettisi, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan, valmiin mainospaketin. Starttaa mainonta luotettavassa ympäristössä yhdessä mainonnan asiantuntijoidemme kanssa.

Autamme mielellämme juuri sinun yrityksellesi sopivan mainoskampanjan muodostamisessa!

Tarja Oljakka
Myyntipäällikkö, sopimusasiakkaat
040 700 4582
tarja.oljakka@lapinkansa.fi

Elina Eronen Piper
Sisältömarkkinoinnin tuottaja
050 313 4673
elina.eronen.piper@lapinkansa.fi