Video- ja valokuvaus

Visuaalisuus ja liikkuva kuva on näyttävä ja mieleenpainuva tapa viestiä yrityksestä, sen palveluista ja toivotusta tunteesta.

Valokuvia voit hyödyntää kaikessa markkinoinnissa: kotisivuilla, somekanavissa, esitteissä sekä muussa mainonnassa, kuten printti-ilmoituksissa tai display-kampanjoissa.

Videon kulutus verkossa kasvaa koko ajan. Noin 60 % kuluttajista katsoo tuotteesta mieluiten videon, esimerkiksi siitä lukemisen sijaan. Video on yrityksiltä ja brändeiltä eniten toivottu sisältö. Ammattilaistemme tuottamilla videoilla pystyt esittelemään mieleenpainuvasti tuotteesi, palvelusi, henkilöstösi tai koko yrityksesi.

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mieti, miten paljon liikkuva kuva kertoo. 90 % asiakkaista sanoo videon auttavan ostopäätöksen tekemisessä. Videoita katsotaan eniten mobiililaitteilla, ja meiltä saatkin kaikkiin eri kanaviin sopivat videomuodot. Meillä on ymmärrystä siitä, missä muodossa ja kanavassa video tavoittaa nykyiset asiakkaasi parhaiten ja tuo uusia luoksesi.

60 %

kuluttajista katsoo tuotteesta mieluiten videoesittelyn

90 %

asiakkaista sanoo videon auttavan ostopäätöksen tekemisessä.