Vastaanota, maksa ja arkistoi Kaleva Median laskut jatkossa helposti ja sähköisesti digiposti Kivralla

Kivra on digipostipalvelu paperittomaan asiointiin. Palvelulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palveluun voit helposti arkistoida sinulle lähetettyjen laskujen lisäksi myös muita asiakirjoja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista.

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

1. Lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi

2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

3. Valmista! Saat seuraavan lehden laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten verkkopankissa. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista, ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?
Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Heräsikö kysymyksiä?

Katso useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen osoitteesta Kivra.fi.