Kaleva Median Kesäkisa käynnistyy 1. heinäkuuta

Kalevan syntymäpäivää juhlitaan 1. heinäkuuta 2019 Kaleva Median Kesäkisan käynnistymisen merkeissä. Pääset tavoittelemaan pääpalkintoa, 800 euron matkalahjakorttia tilaamalla jonkin julkaisuistamme. Katso ajankohtaiset tarjoukset Kesäkisan kampanjasivuilta >

Kesäkisassa arvotaan 1.-21.7.2019 onnennumerot. Kun sinulla on voimassa oleva tilaus ja puhelinnumerosi päättyy päivän onnennumeroihin, voit osallistua kisaan tekstiviestillä.

Arvonnan pääpalkinto on Matkavekan 800 euron arvoinen matkalahjakortti ja joka viikko arvotaan yksi 300 euron lahjakortti K-ryhmään sekä yksi 100 euron lahjakortti S-ryhmään. Päivittäin arvomme lisäksi kymmenen kappaletta 5 euron lahjakortteja R-kioskille.

Katso lisätiedot Kaleva Median Kesäkisasta ja ota osaa, onnea arvontaan!